„Mes turime visišką asilą! Gerasimovas išgėrė degtinės ir prasidėjo!“ Įsiutę Rusijos pulkininkai skambina Prigožinui (Video)  ()

Jevgenijus Prigožinas apkaltino aukščiausią Rusijos karinę vadovybę Rusijos gyventojų genocidu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas apkaltino aukščiausią Rusijos karinę vadovybę Rusijos gyventojų genocidu ir pripažino, kad rusai „praras daugiau teritorijų“. Tai jis pareiškė interviu Rusijos propagandistei Viktorijai Tolkačiovai.

Pokalbio vaizdo įrašas buvo paskelbtas Rusijos „Telegram“ kanale „Donbass Seičas“, praneša Censor.NET.

Kaip pas mus elgiasi aukščiausia karinė vadovybė – man skambina pulkininkai ir sako: mes turime visišką asilą, vėl  Valerijus Vasiljevičius (Gerasimovas. – Red.) išgėrė taurę degtinės ir prasidėjo... Ėmė kaukti, kad turime pulti ir atkovoti teritorijas. Visi išėjo į puolimą. Mes dabar turime rimtų nuostolių. Esu tikras, kad prarasime dalį teritorijos“, – sakė Prigožinas.

Jis pareiškė, kad Rusija neturėjo „pamesti Chersono“ arba neskelbti referendumo, kad tai Rusija. O jei jau Rusija, tada į susidūrimo liniją turėjo ateiti visi – „Valstybės Dūma, pareigūnai, visas Kremlius“.

Prigožinas tradiciškai kaltino Rusijos karinę vadovybę nieko nedarymu. „Šoigu volios durnių Frunzenskajoje, Gerasimovas ryte išgers stiklinę degtinės ir kovos apimtas paranojos. Juos arba motinos žuvusių karių ištaršys arba sušaudys... Tai yra faktas, jie vykdo Rusijos gyventojų genocidą. Visi šie veiksmai yra Šoigu Sergejaus Kužugetovičiaus veiksmai.“

 

Prigožinas pridūrė, kad parašė pareiškimą Rusijos prokuratūrai dėl būtinybės atlikti tyrimą dėl Rusijos gyventojų genocido.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(3)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: