„Tai buvo sensacija. Ar matėte jų veidus? Putino pareiškimas šokiravo Z-patriotus“  ()

Andrejus Piontkovskis reagavo į V. Putino susitikimą su „karo korespondentais“, per kurį Rusijos vadovas padarė sensacingą pareiškimą dėl vadinamosios „specialiosios operacijos“ Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtone gyvenantis Rusijos opozicijos politologas Andrejus Piontkovskis pakomentavo V. Putino susitikimą su „karo korespondentais“. Kaip prisipažino ekspertas, didžiausią įspūdį jam padarė diktatoriaus atsakymas į klausimą, ar Rusijoje bus vykdoma mobilizacija.

„Jis (Putinas - red.) kategoriškai atsakė, kad ne, ir paaiškino, kodėl. Esą tai priklauso nuo to, kokius tikslus išsikelsime šiai operacijai ir ar planuojame grįžti į Kijevą? Ir, mano nuomone, jis padarė sensacingą pareiškimą, sakydamas, kad mobilizacija nereikalinga. Iš tikrųjų jis pasakė, kad neketina grįžti į Kijevą. Tai nepaprasta“, - sakė A. Piontkovskis interviu su Anastasija Fedor, kurį galite žiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika novin“.

„Įtariu, kad ši frazė yra tai, dėl ko buvo surengtas šis spektaklis“, - užsiminė ekspertas.

 

Po to politologas teigė, kad šiuo metu pagrindinė V. Putino propagandos užduotis – paruošti savo šalies Z-patriotus Rusijos pralaimėjimui. Būtent todėl ir buvo surinkti pagrindiniai jų „rėmėjai“, o susitikimo metu nepastebimai mestelėta esminė frazė. 

„Jūs turėjote matyti jų apstulbusius veidus. Ten gi buvo rinktiniai niekšeliai, jiems tai buvo kažkokia sensacija, bet jie vis tiek tai nurijo“, - sakė Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(3)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: