[ŽT] „Mes du idiotai, dvi tuščios vietos.“ Liepos 1 d. įvyks kažkas galingo (Video)  (2)

Rusijos opozicijos lyderis kalbėjo apie 2023 metų liepos 1-osios datos svarbą ir kaip ji susijusi su Prigožinu, Putinu ir Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Rusijos gynybos ministerijos vadovas Sergejus Šoigu įsakė „Wagner“ samdiniams iki 2023 metų liepos 1 dienos sudaryti sutartį dėl tarnybos Rusijos armijos gretose. Kaip pažymėjo buvęs Valstybės Dūmos deputatas Igoris Jakovenko, šiuo klausimu nebuvo jokio rašytinio dekreto, o tik žodinis įsakymas. Tačiau Prigožinas jau spėjo pasakyti savo tvirtą „ne“, po kurio V. Putinas pasakė, kad sutartį vis tik reikės sudaryti.

„Akivaizdu, kad Prigožinas greičiausiai nepasirašys su Šoigu jokios sutarties“, – sakė Jakovenko interviu su Nataša Vlaščenka, kurį galima peržiūrėti „Novin Factory“ „YouTube“ kanale.

Ir tada kyla klausimas: kas bus liepos 1 d.? Anot Jakovenko, tai bus arba Prigožino pašalinimo operacija, kuri Ukrainos kontrpuolimo sąlygomis nėra pati geriausia išeitis, arba viešas „pamazgų pylimas ant Šoigu ir Putino galvų, kurie, susikabinę rankomis, linksmai šoks ir dainuos: „Mes du idiotai, dvi tuščios vietos.“ 

 

Taip ir atsitiks liepos 1 d., jei Putinas ir Šoigu nesiims jokių priemonių Prigožino sutramdymui: arba nužudant, arba su antrankiais, nes kitaip caras netikras. Tai visiems akivaizdu“, – savo nuomonę išsakė Jakovenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(2)
(61)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: