[ŽT] „Tai niekšiška ir nesąžininga.“ Ukrainos karininkas atskleidė, kas motyvuoja rusus kariauti  ()

Pasak buvusio „Azov“ pulko vado Maksimo Žorino, norėdami priversti rusus kautis, Rusijos karo vadai griebiasi grasinimų ir smurto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė motyvuoja savo pavaldinius kovoti pasitelkdama grasinimus ir smurtą, teigia buvęs „Azov“ pulko vadas majoras Maksimas Žorinas. Jis pažymėjo, kad rusai mūšyje dėl Bachmuto prarado dešimtis tūkstančių karių.

Anot Žorino, Bachmute liko nemažai žuvusių rusų kūnų, kurių niekas neketina išvežti. „Niekada nesuprasime tokio ciniško požiūrio į žmogaus gyvenimą. Jie yra niekšiški ir nesąžiningi ne tik prieš savo oponentą, bet ir prieš savo žmones“, – pareiškė Žorinas.

Jis pastebėjo, kad pagrindinis rusų motyvacijos šaltinis, verčiantis juos eiti į fronto liniją, yra ne meilė savo šaliai ar pareiga valstybei, o smurtas. Žorinas išskyrė Rusijos armijoje egzistuojančius specialius dalinius, kurie tiesiog prižiūri fronte tarnaujančius karius, kad jie nesitrauktų. „Siekdami motyvuoti rusus užimti pozicijas, vadai arba grasina, arba muša, ar net žudo savo pavaldinius“, – apibendrino buvęs „Azov“ pulko vadas.

(33)
(1)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: