Putinas skubiai ruošiasi naujam karo etapui. Skelbiamas niekšiškas planas  ()

Užsieniečių raginimai nutraukti ugnį Ukrainoje yra naudingi Rusijos Federacijai, nes tai yra vienas iš instrumentų siekiant Maskvos plano.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius siekia įšaldyti konfliktą, kad atgautų jėgas ir prasidėtų Ukrainos karo „antrasis ratas“. Tai birželio 20 dieną socialiniuose tinkluose paskelbė Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas.

„Šiandien Rusijos strateginė užduotis yra bet kokia kaina pasiekti „konflikto įšaldymą“, – rašė jis.

Pasak pareigūno, vienas iš pasirengimo eskalacijai elementų turėtų būti Rusijos prezidento rinkimai, kurie vyks 2024 m. Sustiprinęs savo režimą, Vladimiras Putinas, anot Podoliako, atnaujins bandymus užgrobti Ukrainos žemes.

„Kitas žingsnis – užtikrinti vidinį stabilizavimą sucementuojant Putino režimą (rinkimai-24), atkuriant karinį potencialą, destabilizuojant Europą ir ruošiantis antrajam karo ratui“, – pabrėžė patarėjas.

Jis patikino, kad supranta Rusijos Federacijos įrankius planui įgyvendinti. Kremlius naudos kasdienius pareiškimus apie tariamą pasirengimą deryboms, aktualias „trečiųjų šalių“ iniciatyvas, žiniasklaidos pranešimus apie tariamą ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo nesėkmę, branduolinį šantažą ir raginimus Europos šalyse sustabdyti karą.

 

„Raginimai nutraukti ugnį žaidžia kažkieno žaidimą rusiškomis kortomis“, – pridūrė Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(7)
(24)

Komentarai ()