[ŽT] Didžiulė staigmena rusams. Girkinas skelbia apie naują Ukrainos puolimą  ()

Girkinas įsitikinęs - Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms gali greitai kirsti Dnieprą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai pradeda rimtai baimintis, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos išdžiūvusio Kachovkos rezervuaro zonoje kirs Dnieprą ir smogs rusų grupuotei kairiajame upės krante. Buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas Igoris Girkinas, komentuodamas naujas rezervuaro palydovines nuotraukas, teigė, kad Ukrainos kariuomenė be problemų įveiks likusį vandens barjerą.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad Ukraina iš Vakarų partnerių gavo daugybę pontoninės perkėlos technikos ir įrangos, kuri leis Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms greitai ir be problemų perkelti pajėgas į kairįjį krantą.

„Atsižvelgiant į tai, kiek mūsų draugai vakariečiai davė Kyjivo partneriams pontoninių perkėlų technikos ir įrangos, tai nėra tokia kliūtis, jei bus imtasi su protu ir viskas kruopščiai paruošta“, – sakė jis.

 

Girkinas prisiminė, kad tokios operacijos daugybę kartų buvo sėkmingai vykdomos per Antrąjį pasaulinį karą, taip pat per Rusijos pilietinį karą 1920 metų rudenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(0)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: