[ŽT] Rusijoje atsirado žmogus, dvigubai populiaresnis už Putiną. Kremlius skubiai imasi priemonių (Video)  ()

Sociologinės apklausos ir statistikos duomenimis rodo, kad yra dvigubai populiaresnis žmogus už Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas buvo informuotas, kad Prigožinas tapo populiariausiu žmogumi Rusijoje. Sociologinės apklausos ir statistikos duomenimis rodo, kad jis dvigubai populiaresnis už Putiną, todėl žiniasklaidos erdvėje Prigožinas dabar išstumtas: jo netransliuoja jokie centriniai kanalai, spauda apie jį rašo labai mažai. Tuo pat metu Putinas, atvirkščiai, vis dažniau pasirodo ekranuose.

Apie tai interviu „YouTube“ kanale laidai „Fabrika novin“ sakė buvęs KGB nelegalios žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas.

Be to, eksperto teigimu, V. Putinas ėmė dažniau rodytis viešumoje ir dėl išaugusios jo atžvilgiu kritikos. Visų pirma, tie „karo korespondentai“, kuriems nepavyko susitikti su Rusijos Federacijos vadovu, yra labai nepatenkinti ir vadina prezidentą senu perdyla. Taip pat net politikai retkarčiais leidžia sau sukritikuoti V. Putiną ir jo vadinamąją „specialiąją karinę operaciją“, primindami „Vieningosios Rusijos“ deputato Konstantino Zatulino pareiškimą, kuris atvirai pasakė, kad Rusija pralaimi karą.

 

Taigi, augantis „Wagner“ lyderio Jevgenijaus Prigožino populiarumas ir išaugusi kritika Putinui verčia Rusijos lyderį daugiau rodytis viešumoje ir pasisakyti. Jo pasisakymais, anot Žirnovo, gali tikėti tik „močiutės“ ir seneliai“, kurie kritiškai nemąsto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: