„Mes maudomės kraujyje!“ Prigožinas skelbia, kad Rusijos armija traukiasi  ()

„Wagner“ vadovas artimiausiu metu prognozuoja dar vieną Rusijos „geros valios gestą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Rusijos Gynybos ministerijos ataskaitose kalbama apie RF ginkluotųjų pajėgų sėkmę, fronte esantys okupantai patiria milžiniškų nuostolių ir traukiasi ne tik Zaporižioje ir Chersono srityje, bet ir Bachmuto kryptimi.

Tai pareiškė „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas naujame interviu, kurį paskelbė jo spaudos tarnyba.

„Jie vis dar tikisi, kad gali laimėti šį karą. Bet nėra vadybos, nėra karinių laimėjimų, tai Gynybos ministerijos vadovybė – ji kruopščiai apgaudinėja prezidentą. O prezidentas gauna tuos pranešimus, kurie niekaip neatitinka tikrovės“, – sakė Prigožinas.

Pasak samdinių lyderio, formuojamos dvi dienotvarkės: viena – „ant žemės“, kita – ant prezidento stalo. O realybė kardinaliai priešinga pergalingiems Gynybos ministerijos pranešimams. Rusijos armija traukiasi keliomis kryptimis, o tai, kaip pastebėjo Prigožinas, Generalinio štabo viršininkui Valerijui Gerasimovui sukelia pykčio priepuolius.

„Rusijos armija traukiasi Zaporižios ir Chersono kryptimis, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos veržiasi pirmyn. Mes maudomės savo kraujyje! Rezervų niekas neduoda. Nėra valdymo. Ištiktas isterijos Generalinio štabo viršininkas, maukdamas degtinę stiklinėmis, kaip kiaulė cypia į telefoną, reikalaudamas grįžti į pozicijas. Ir viskas, ką vadas gali padaryti, tai pasakyti: viskas grąžinta ir nubrėžti žemėlapyje raudoną liniją, kelis kilometrus į šiaurę nuo to, kas iš tikrųjų yra šiandien. Todėl tai, ką jie mums sako, yra tikra apgaulė“, – sakė Prigožinas.

 

„Wagner“ vadovas artimiausiu metu prognozuoja dar vieną Rusijos „geros valios gestą“.

„Su faktu susidursime tik tą akimirką, kai – kaip buvo Lymane, kaip buvo Chersone, kaip ir daugelyje kitų vietų – susirinks šitų brudų šutvė, suprasdami, kad jie jau prarado didžiulę teritorijos dalį, susirinks ir paskelbs, kad jie „persigrupavo į palankesnes pozicijas“, – sako Prigožinas.

 

Jis pripažino, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms sekasi ir Bachmuto kryptimi. Prigožinas teigė, kad Ukrainos vadovybei pavyksta išstumti Rusijos karius iš pozicijų, išsaugant karių gyvybes ir turimą techniką. Tuo tarpu Rusijos Federacijos karinė vadovybė taiko priešingą taktiką.

„Tas pats vyksta ir Bachmute. Priešas vis giliau eina į mūsų gynybą. Priešas nesunaikina savo karių. Priešas išsaugo savo techniką. Viskas, ko priešas neišsaugo, yra amunicija. Ir taip kariai miršta, išeina su žaizdomis. Kiekvienas sužeistas kareivis rytoj nepaims kulkosvaidžio. Laikas greitai griūva“, – apibendrino Prigožinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(2)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: