[ŽT] „Civilinis karas dabar arba šiek tiek vėliau.“ Rusija susitaiko su nauja realybe (Video)  ()

Prigožino „Wagner“ daliniai, sukilę prieš Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybę ir pasišventę sunaikinti gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą, Voroneže juda link Maskvos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 [ŽT] „Civilinis karas dabar arba šiek tiek vėliau.“ Rusija susitaiko su nauja realybe (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos sostinėje stiprinamas saugumas. Planuojamas Putino kreipimasis į žmones. Prie įvažiavimų į Maskvą stovi ne tik karinė technika, bet ir savivarčiai sunkvežimiai su smėliu, kurie bandytų taptų barjeru besiveržiančiai karinei technikai. Atšaukiami vieši renginiai, „Wagner“ ir pats Prigožinas teigia, kad perėmė svarbiausių Rostovo prie Dono karinių objektų kontrolę.

Karinė technika prie įvažiavimo į Maskvą:

Prie tokios naujos realybės dabar bunda rusai. „Wagner“ teigia, kad numušė jau du sraigtasparnius, kurie taikėsi į organizacijos kolonas. Kai kurie šaltiniai suskaičiuoja tris. Sunaikinti ir keli „Wagner“ sunkvežimiai, bet judėjimas nesustoja. Prigožinas yra su savo „Wagner“ ir šiuo metu yra Rostove prie Dono.

 

Tuo tarpu rusų diversantas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas padėtį apibūdina labai paprastai - „Jis pasiekė savo pirmąją reikšmingą sėkmę. Taigi, arba civilinis karas dabar... arba šiek tiek vėliau“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: