[ŽT] „Šią naktį išspręsime išdavikų ir nusikaltėlių problemą“ - Prigožinas paskelbė savo priešų vardus  ()

Šiandien, birželio 23 dieną, Jevgenijus Prigožinas apkaltino reguliariąsias Rusijos pajėgas apšaudžius „Wagner“ stovyklas ir, regis, skelbia karą Rusijos gynybos ministerijai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-23 [ŽT] „Šią naktį išspręsime išdavikų ir nusikaltėlių problemą“ - Prigožinas paskelbė savo priešų vardus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Visi Rusijos patriotai, tikri šalies patriotai, eikite į gatves, rasime ginklų“, skelbia „Wagner“ vadovas Prigožinas.

Jevgenijus Prigožinas ilgą laiką kritikavo Rusijos gynybos ministeriją. Iš pradžių dėl, jo manymu, netinkamai vykstančio Ukrainos puolimo, vėliau - dėl „Wagner“ nesuteikiamos amunicijos. Pastaruoju metu jis taip pat ėmė ardyti Kremliaus melo voratinklius - paskelbė, kad Ukraina 8 metus tikrai nebombardavo ir neapšaudė Donbaso, išskyrus rusų pozicijas, paneigė gandus, kad Ukraina ruošėsi invazijai į Rusiją. Galiausiai, jis taip pat kaltina Rusijos gynybos ministeriją slepiant nuostolius nuo visuomenės.

Tačiau birželio 23 dieną kaltinimai virto dar rimtesniais - Prigožinas teigia, kad reguliariosios Rusijos pajėgos, pavaldžios Gynybos ministerijai, raketomis atakavo „Wagner“ užfrontės stovyklas ir nužudė nemažai privačios kompanijos kovotojų. „Kitas žingsnis bus mūsų“, paskelbė Prigožinas, regis, kalbėdamas apie operaciją prieš Gynybos ministeriją.

 

„Šią naktį išspręsime išdavikų ir nusikaltėlių, apjuodinusių Rusiją, klausimą. Jų vardai Šoigu, Gerasimovas“, paskelbė Prigožinas. Sergejus Šoigu - Rusijos gynybos ministras, Valerijus Gerasimovas - Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas.

Taip pat skelbiama, kad į Prigožino kvietimą atsiliepė nemažai rusų karių, kurie irgi nori stoti į „Wagner“ gretas. Rusijos tarnybos ruošiasi malšinti, regis, ginkluotą sukilimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(100)
(1)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: