„Ukraina Donbaso nebombardavo 8 metus.“ Prigožinas sprogdina internetą, skelbia tikrąsias karo priežastis (Video)  (3)

Anot „Wagner“ vadovo, Rusijos Federacijos Gynybos ministerija ir Sergejus Šoigu asmeniškai klaidina prezidentą Putiną. Be to, Prigožinas tvirtina, kad Zelenskis kadencijos pradžioje buvo pasirengęs bet kokiems susitarimams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas kalbėjo apie tai, kodėl Rusijos Federacija pradėjo plataus masto karą prieš Ukrainą. Dėl visko kaltina Gynybos ministeriją ir jų „reformas“. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas „Telegram“ samdinių puslapyje.

Anot Prigožino, Ukrainos kariuomenė Donbaso „nebombardavo 8 metus“, vyko abipusiai apsikeitimai smūgiais. Rusijos Federacijos gynybos ministerija ir pats gynybos ministras Sergejus Šoigu klaidina prezidentą Putiną ir visą visuomenę. Jis taip pat pareiškė, kad Ukraina kartu su visa NATO nerengia puolimo prieš Rusijos Federaciją. Ukrainos kariuomenė turėjo pajėgas kontakto linijoje, tačiau puolimo nerengė.

„Vasario 24-ąją nebuvo nieko neįprasto. Dabar Gynybos ministerija jau bando apgauti visuomenę ir prezidentą ir pasakoja, kad iš Ukrainos pusės siautėjo agresija. Ir ketino pulti mus su NATO bloku. Specialioji operacija buvo pradėta vasario 24 d. dėl kitų priežasčių“, – reziumavo Prigožinas.

 

Be to, jis tvirtina, kad Šoigu atėjus į valdžią pradėjo dirbti armija, kaip ir baisiausiais sovietiniais laikais, o šaukimo tarnyboje mokymams buvo išduoti 3 šoviniai. Kariškiai pradėjo gauti medalius už Sirijos bombardavimą, kur nėra oro gynybos.

Jis taip pat pridūrė, kad Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis savo kadencijos pradžioje esą buvo pasirengęs bet kokiems susitarimams su Rusijos Federacija.

Zelenskis, tapęs prezidentu, buvo pasiruošęs susitarimams. Tereikėjo nusileisti iš Olimpo, eiti su juo derėtis“, – tvirtina samdinių vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(215)
(3)
(212)

Komentarai (3)