„Šoigu bus pakartas Raudonojoje Aikštėje.“ Rusijoje įvedamas planas „Tvirtovė“  (1)

Pasirodžius informacijai apie galimą „Wagner“ ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų konfliktą, įvairūs kanalai ėmė skelbti apie įvedamas atsakomąsias priemones.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-23 „Šoigu bus pakartas Raudonojoje Aikštėje.“ Rusijoje įvedamas planas „Tvirtovė“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 23 dieną, Jevgenijus Prigožinas apkaltino reguliariąsias Rusijos pajėgas apšaudžius „Wagner“ stovyklas ir, regis, skelbia karą Rusijos gynybos ministerijai. Po to pasipylė daug rimtesni grasinimai.

Nors yra manančių, kad visa tai tėra ukrainiečių psichologinės karybos operacija, „Wagner“ kurį laiką atvirai konfliktavo su Gynybos ministerija.

Atvirųjų šaltinių žvalgybos puslapis MAKS 23 dabar skelbia, kad Prigožinas grasina, kad „Šoigu bus pakartas Raudonojoje Aikštėje“. Be to, skirtingose Rusijos dalyse - Rostove, kuriame ką tik lankėsi Šoigu, ir Maskvoje - įvedamas planas „Tvirtovė“. Jis leidžia greitai padidinti kai kurių objektų apsaugą.

 

Dar kartą reikia pabrėžti, kad visa tai - nepatvirtinti duomenys. Atvirųjų šaltinių stebėtojai patys mano, kad, nepaisant ankstesnės Prigožino retorikos Šoigu ir Gerasimovo atžvilgiu, tai labai panašu į ukrainiečių suplanuotą viešą psichologinę-informacinę ataką.

 

Kita vertus, Rostovo gatvėse jau pastebėta ir karinė technika, akivaizdžiai atvykusi kai kuriems pastatams saugoti:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(78)
(7)
(71)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: