„Wagner“ kolona juda iš Voronežo į Maskvą. Skelbiama apie dešimtis vienetų technikos (Video)  ()

Sunkvežimiai, visureigiai, šarvuočiai ir kitos transporto priemonės driekėsi kelis kilometrus M-4 greitkeliu, valdžia rusams rekomendavo kol kas juo nekeliauti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 „Wagner“ kolona juda iš Voronežo į Maskvą. Skelbiama apie dešimtis vienetų technikos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 24-osios rytą „Wagner“ technikos kolona iš Voronežo pajudėjo Maskvos link. Apie tai socialiniuose tinkluose praneša rusai ir patvirtina Voronežo srities valdžia.

Publikuotuose vaizdo įrašuose galima pamatyti keliu važiuojančius karinius sunkvežimius ir šarvuočius, taip pat civilinius visureigius, lengvuosius automobilius, UAZ furgonus. Anot liudininkų, tai „Wagner“ kolona, ​​kuri driekėsi kelis kilometrus.

Vyriausybė patvirtino, kad karinės technikos vilkstinė juda M-4 „Don“ federaliniu greitkeliu, nors tiksliai nenurodė, kam priklauso karinė technika. Valdžia paprašė rajono gyventojų neiti į kelią ir nesinaudoti transporto priemonėmis.

„Situacija kontroliuojama. Regiono jėgos struktūros imasi visų būtinų priemonių regiono gyventojų saugumui garantuoti“, – nurodė Vyriausybė.

 

Voronežo srities gubernatorius Oleksandras Gusevas rašo, kad rengia susitikimus su teisėsaugos institucijomis dėl padėties regione ir imasi „būtinų priemonių“. Visų pirma, valdžia nusprendė artimiausioje ateityje atšaukti visus masinius renginius regione.

 

Rusijos nacionalinis antiteroristinis komitetas paskelbė Voronežo srityje antiteroristinės operacijos režimą, praneša Rusijos agentūra TASS. Panašus režimas buvo įvestas ir Maskvoje bei Maskvos srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai ()