[ŽT] „Nuostoliai didžiuliai. Iš viso dalinio gyvi tik 24.“ Košmaras Pietuose. Ukraina kirto Dnieprą, smogia likusiems rusams iš šono  ()

Rusijos Z-kanalai patvirtina didžiausius nuostolius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 [ŽT] „Nuostoliai didžiuliai. Iš viso dalinio gyvi tik 24.“ Košmaras Pietuose. Ukraina kirto Dnieprą, smogia likusiems rusams iš šono  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis daugiau gaunama naujos informacijos apie sėkmingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operaciją kairiajame Dniepro krante, kurią aktyviai forsuoja Ukrainos daliniai. Po daugelio Rusijos karinių propagandistų pasisakymų, pareiškimą padarė ir okupantas Jegoras Guzenko. Jis skelbia apie katastrofišką situaciją ir apie dideles RF ginkluotųjų pajėgų problemas Chersono ir Zaporižios regionuose.

Anot jo, susprogdinus užtvanką Kachovkos hidroelektrinėje, vandens banga nuplovė Rusijos įtvirtinimus, dėl to įsibrovėliai prarado daug ginklų, amunicijos ir įrangos. Kai kurie rusai vėliau buvo perkelti į Zaporižios kryptį.

Tačiau būtent šiuo metu Ukrainos pajėgos sėkmingai kirto Dnieprą ir smogė likusiems rusams iš šono. Guzenko praneša apie didžiulius Rusijos kariuomenės nuostolius –  dalinyje liko gyvi tik 24 rusų įsibrovėliai, tačiau RF ginkluotosios pajėgos nuostolius slepia.

 

Nuostoliai didžiuliai. Iš viso dalinio gyvi tik 24, bet jie slepia nuostolius“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(189)
(3)
(186)

Komentarai ()

Susijusios žymos: