[ŽT] „Šitie paimtų Maskvą vos per dieną.“ Jie vis dar netoli Maskvos ir neišvyksta. Kremlius bijo naujo maišto  (1)

Rusijos valdžios šaltiniai - Maskvą „kadyrovcai“ gali paimti per dieną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-26 [ŽT] „Šitie paimtų Maskvą vos per dieną.“ Jie vis dar netoli Maskvos ir neišvyksta. Kremlius bijo naujo maišto  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sumažėjus „Wagner“ dalinių puolimo grėsmei, Maskvai auga Čečėnijos vado Ramzano Kadyrovo ir jo kovinių padalinių „Achmat“ grėsmė. Šaltiniai Kremliuje ir Rusijos specialiosios tarnybos reiškia rimtą nuogąstavimą, kad ginti Maskvos nuo Prigožino atvykę „kadyrovcų“ daliniai Rusijos Federacijos valstybinei valdžiai kelia ne mažesnį pavojų nei „Wagner“ kolonos.

Tai, remdamasis šaltiniais, pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „BRIEF“.

Čečėnų „Achmat“ kovotojai, susitelkę miestuose prie Maskvos, visai neskuba grįžti į savo dislokavimo vietas ir toliau būna Maskvos srityje.

Pasak Rusijos valdžios šaltinių, Maskvą jie gali užimti per dieną, nes niekas jiems ten ir nepasipriešins. Pranešime teigiama pažymima, kad, skirtingai nei „Wagner“ samdiniai, „kadyrovcai“ nesielgia taikiai, tyčiojasi iš gyventojų ir kabina moteris.

 

„Panorės, tai per dieną paims Maskvą. Ką kviesti, kad juos sustabdytų? Vėl „vagneriečius“ ar linksmąjį Zacharo Prilepino pulką?“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(7)
(138)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: