[ŽT] Gali būti apsupta Rusijos armija. Skelbiama, kas nutiko  ()

Rusijos visuomenė praneša, kad praėjusią savaitę Ukrainos gynėjai suaktyvėjo Antonivkos tilto rajone, kairiajame Dniepro krante. Ukrainos ginkluotosios pajėgos įsitvirtino Chersono srityje ir plečia savo pozicijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 [ŽT] Gali būti apsupta Rusijos armija. Skelbiama, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 25 d. internete jau pasirodė Rusijos karo korespondentų filmuota medžiaga, kurioje galite pamatyti įsibrovėlių evakavimą šarvuotų transporterių pagalba prie įėjimo į Oleškų gyvenvietę. Birželio 26 d. okupantai reikalauja iš Rusijos gynybos ministerijos kuo greičiau perkelti orlaivius į Oleškų sritį, kad būtų užkirstas kelias Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržiui, praneša kanalas „Ukraina 365“.

„Z-kanalai“ rašo, kad V. Putino armija bijo būti apsupta ir todėl pradeda trauktis giliau į užnugarį ir toliau nuo Dniepro upės Antonivkos tilto rajone. Priešo kariuomenė praneša, kad Ukrainos gynėjai valtimis plaukia į kairįjį krantą. Su kiekviena nauja diena upės kirtimų intensyvumas tik didėja. Įdomiausia tai, kad susprogdinus Kachovkos hidroelektrinės užtvanką, galinga upės srovė nuplovė visas RF kariuomenės gynybines linijas, kurias rusai ilgus mėnesius kūrė kairiajame Dniepro krante.

 

Iškart po hidroelektrinės sprogimo RF ginkluotųjų pajėgų kariškiai paliko Hola Prystanę ir Oleškų gyvenvietę, kad nepatektų į potvynio zoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(219)
(6)
(213)

Komentarai ()

Susijusios žymos: