[ŽT] „Neduok Dieve, mus užpuls NATO.“ Rusijos internetas sprogsta, ką tuomet darytų kariuomenė  ()

Pasak karo eksperto Juliano Repke, jėgos struktūros Rusijoje egzistuoja tik popieriuje, o mafijos diktatūra kariauja šalies viduje, o tada apsimeta, kad nieko neįvyko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 [ŽT] „Neduok Dieve, mus užpuls NATO.“ Rusijos internetas sprogsta, ką tuomet darytų kariuomenė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusio savaitgalio įvykiai, susiję su „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino maištu, visam pasauliui parodė, kad Rusija – ne šalis, o mafijos diktatūra, skelbia BILD karo stebėtojas Julianas Repke.

Pasak eksperto, Rusijos karo tinklaraštininkai ir stebėtojai norėtų prasmegti skradžiai žemės iš gėdos dėl Jevgenijaus Prigožino ginkluoto maišto ir Putinui mesto iššūkio, nes nė viena iš Rusijos institucijų negalėjo sustabdyti to maršo.

„Įvykiai rodo, kad Rusija kaip valstybė savo atitarnavo. Smukęs Vladimiro Putino režimas negali pasikliauti nei kariuomene, nei teisėsaugos institucijomis. Stebėtojai aiškina: dėl politinės vadovybės korupcijos šios valstybės struktūros egzistuoja tik išoriškai ir popieriuje“, – rašo Repke.

Jis pažymėjo, kad Rusija pasaulio akyse dar niekada nebuvo tokia silpna.

„Putino valstybė niekada nebuvo tokia silpna kaip dabar. Viso pasaulio akyse Rusija jau ne šalis, o mafijos diktatūra, kuri kažkaip dar laikosi kartu. Mafijos bosai konfliktuoja ir kariauja tarpusavyje, o vakar tai atvedė prie mažiausiai 20 aukų. Ir po dienos jie jau apsimeta, kad nieko neįvyko“, – pažymi Repke.

 

Jis pacitavo ir Rusijos socialiniuose tinkluose paplitusį rusų pokštą: „Jei, neduok Dieve, mus užpuls NATO, galėsime tik perkasti asfaltą ir paskambinti Lukašenkai“.

(110)
(2)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: