[ŽT] Ukraina smogė rusams labai „netikėtoje vietoje“. Skelbiama galinga žinia, bus daugybė žuvusių  ()

Karo ekspertas gavo informaciją apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijos pradžią netikėtoje, bet daug žadančioje fronto vietoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės daliniai smogė Rusijos kariškiams labai netikėtoje vietoje. Tai pareiškė karo ekspertas, „Informacinio pasipriešinimo“ grupės koordinatorius Aleksandras Kovalenko. Savo kanale „Telegram“ jis sakė, kad nurodytame fronto sektoriuje Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi „labai nedviprasmiškus tikslus“ ir „numatomą perspektyvą“.

Aptariamų priešakinių pozicijų koordinačių Kovalenko neįvardijo, tačiau pažymėjo, kad netrukus Rusijos armijoje bus daugybė žuvusiųjų.

„Kur tiksliai? Žinoma, nesakysiu. Bet pasakysiu taip. Netrukus didžiausios kalinių kapinės pasipildys ne ką mažesniu skaičiumi “, – sakė jis.

 

Komentaruose vartotojai spėlioja, apie kurį priešakinės dalies sektorių kalbama. Dauguma linkę manyti, kad kalbame apie Oleškus, kur, anot Rusijos karo propagandistų, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko perplaukti Dnieprą ir įsitvirtinti kairiajame upės krante.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: