„Tai psichiniai ligoniai.“ Sprogstama žinia. Ką skelbia aršiausi Z fanatikai apie karą  ()

Rusijos propagandistas ragina skubiai nutraukti karą prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistai jau atvirai kalba, kad „specialioji operacija“ yra klaida ir kelia pavojų Rusijos Federacijai. Jie ragina kuo greičiau baigti agresiją prieš Ukrainą.

Z-propagandistas Igoris Dimitrijevas, buvęs aršus Z fanatikas, kuris 2022 metais šiltai sveikino Rusijos kariuomenės invaziją į Ukrainą, dabar tikina, kad šį karą palaiko tik psichikos problemų turintys asmenys.

Jis pakomentavo gandus, kad „specialiosios operacijos“ vado pavaduotojas generolas Sergejus Surovikinas tikrai nepalaikė V. Putino „specialiosios operacijos“ ir pasisakė už ankstyvą jos nutraukimą.

„Už (karą prieš Ukrainą – red.) gali būti tik žmogus, nutolęs nuo karinės realybės, na, arba žmogus, kurio pagrindinis užsiėmimas yra SVO palaikymas: politikas, propagandistas, kariškis. Jis negali kritikuoti. Be to, žmogus, turintis psichikos problemų“, – rašė Putino režimo atstovas.

Jis patikslino, kad vienintelė kliūtis baigti karą yra ta, kad šiame etape neįmanoma ištrūkti iš šios avantiūros neprarandant veido. Kremlius, tai supratęs, stojo į gynybą, kad priverstų Kyjivą derėtis. Tačiau Rusijos valdžia neatsižvelgė į savo sistemos, kuri dėl karo pradėjo byrėti, trūkumus. „Wagner“ maištas buvo rusams šaltas dušas.

 

„Tempimas – ne išeitis... Kaip neseniai paaiškėjo, entropija nelieka „Šiaurės karinėje apygardoje“, priešingai, sėda į šarvuočius ir vyksta į sostinę. Rizika yra dar didesnė“, – rašo Dimitrijevas.

Tiesą sakant, jis ragina skubiai nutraukti karą prieš Ukrainą, kol režimas dar turi valdžią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(1)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: