[ŽT] „Užpi#%$ šitie py@#$%! Nekenčiu, nebeturiu nervų... „300“ išneša maišais.“ Isterija Rusijos armijoje  (1)

Perimtas pokalbis tarp okupanto ir žmonos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kontrpuolimo fone rusų okupantų gretose vyrauja panika. Rusijos Federacijos kariams krinka nervai, jie svajoja būti sužeisti ar net mirti.

Ukrainos karinė žvalgyba perėmė pokalbį, kuriame pakrikusių nervų okupantas kalbasi su žmona. Pokalbis paskelbtas birželio 30 d.

Okupantas skundėsi savo žmonai dėl Ukrainos puolimo, sunkaus darbo fronte ir tironų vadų, kurie įžeidinėja eilinius karius.

„Kontrpuolimas! Nekenčiu, nebeturiu nervų... Nušaukite, n****i, bent jau nesikankinsiu! Užpi#%$ šitie py@#$%! Viskas užkniso: vaikščioti pėsčiomis, rąstus tuos sušiktus tampyti, ten ąžuolai 6 metrų aukščio, sušikta pušis, neįmanoma jos pakelti. Ir kiekvieną dieną šis sušiktas darbas: kasti, kasti, vilkti. Šitas mėšlas skraido (artilerija – red.), nėra kur slėptis! Kaskart ateina vis naujas ir naujas p*****s, vis nurodinėja, b***d! Kaip ten jis mus pavadino? Trumpai tariant, mes „kaimiečiai“, ap****i nuo galvos iki kojų, mes esam niekas, n****i! Vyrai jau verkia. Nors imk ir nusišauk. Čia „300-tuosius“ (sužeistieji - red.) maišais veža, susiuva, kurį laiką pabūna namuose ir atgal... Jau vakar susiruošėme į „300-tuosius“. Tai štai, nervai nelaiko“, – skundėsi okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(1)
(117)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: