[ŽT] „Ten visiškai sumuštas 3-iosios armijos korpusas.“ Girkinas skelbia pavojų. Ukraina rado silpniausią okupantų vietą  ()

Ukrainos kariuomenės puolimas suaktyvėjo dviem kryptimis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-06 [ŽT] „Ten visiškai sumuštas 3-iosios armijos korpusas.“ Girkinas skelbia pavojų. Ukraina rado silpniausią okupantų vietą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai praneša apie Ukrainos kariuomenės puolimo suaktyvėjimą dviem kryptimis, kurių viena jau braška. Girkinas-Strelkovas, buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas, praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos atnaujino puolimą Vremevskio atbrailos srityje pietiniame fronto sektoriuje, kur Rusijos kariuomenė praneša apie sunkias kovas.

Tačiau kur kas sunkesnė padėtis rusams klostosi Bachmuto srityje, iš kur, pasak Girkino, sklinda nerimą kelianti informacija.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad, į šiaurę nuo Bachmuto, Ukrainos kariuomenė atakuoja RF ginkluotųjų pajėgų 3-iojo armijos korpuso sumuštų Rusijos dalinių pozicijas, turinčias rimtų problemų dėl personalo ir gyvos jėgos trūkumo.

 

Girkinas praneša apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinių pažangą, dėl kurios Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos buvo priverstos skubiai perkelti atsargas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: