„Rusijos generolai to neįsivaizdavo net košmare...“ Arestovyčius skelbia netikėtus įvykius fronte  ()

Arestovyčius atkreipė dėmesį į gėdingą Rusijai faktą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-09 „Rusijos generolai to neįsivaizdavo net košmare...“ Arestovyčius skelbia netikėtus įvykius fronte  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai niekada neįsivaizdavo, kad Ukraina turės daugiau tankų nei Rusija, tačiau šiandien tai yra įvykęs faktas.

Anądien „Bloomberg“ pranešė, kad Ukraina nuo visiško karo pradžios padidino tankų skaičių, o Rusija, priešingai, tankų skaičių sumažino. Taigi dabar Ukraina turi daugiau tankų nei Rusija. Pasak buvusio Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjo Oleksijaus Arestovyčiaus, tai yra Rusijos vadovybės košmaras, kuris virto realybe.

„Šis karas drasko Rusijos potencialo dugną. Akivaizdu, kad už to slypi Vakarų, kurie remia Ukrainą, technologinio pranašumo skirtumas prieš Rusijos karinį-pramoninį kompleksą. Jis paprasčiausiai nesileidžia į kovą, ypač sankcijų kontekste“, - per bendrą srautą su Marku Feiginu sakė Oleksijus Arestovyčius.

Ekspertas taip pat pabrėžė, kad rusai vis dar lenkia Ukrainą ginklais ir žmonių, kovojančių vietinėse teritorijose, skaičiumi.

 

Be to, Rusijos kariuomenė vis dar turi daug artilerijos (turima omenyje patrankų skaičius). „Ne veltui mūsų kariai pietuose daugiausia dėmesio skiria šios artilerijos, kaip pagrindinio kozirio, nukovimui. Tačiau tai, kad jie (rusai – red.) pradėjo su 3500 tankų, o dabar jų nebėra, o Ukraina turi daugiau tankų (be to, pasirašomos naujos sutartys su vokiečiais), yra ryškus Rusijos išteklių išsekimo rodiklis“, - pažymėjo Arestovyčius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(2)
(154)

Komentarai ()

Susijusios žymos: