[ŽT] „Tokių dronų Ukraina neturi.“ Kažkas užpuolė Rusiją. Z-kanalai skelbia, kas nutiko (Vodeo)  ()

Naktį iš liepos 13-osios į 14-ąją Voronežo ir Kursko srityse pasirodė paslaptingi dronai ir pasigirdo sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Voronežo ir Kursko sričių valdžia nekomentavo ten kritusių dronų, nes negali išsiaiškinti, kas atsitiko. Yra žinoma, kad vienas dronas sprogo Voronežo Maslovkos mikrorajone, antras – Kursko srityje Kurčatovo mieste.

Pirmieji apie sprogimus pranešė Voronežo gyventojai. Jie rašo, kad incidentas įvyko miesto pakraštyje, Maslovkos mikrorajone. Buvo labai triukšminga. Pirminiais duomenimis, oro gynybos sistema suveikė.

Vėliau apie dronus pranešė Kurčatovo (Kursko sritis) gyventojai. Šiame mieste yra Kursko atominė elektrinė, todėl bet kokie dronų pasirodymai mieste kelia didelį nerimą.

 

Niekas negali tiksliai pasakyti, kas nutiko. Vietos gyventojai pasakojo, kad šalia drono numušimo vietos dužo pirmojo ir antrojo aukštų langai. Nuolaužų nuotraukas skelbę propagandistai pripažįsta, kad tokių bepiločių orlaivių Ukrainos ginkluotosiose pajėgose dar nėra matę, o tai reiškia, kad net neaišku, iš kur jie atkeliavo. Juolab, kad tai - gana maži dronai, sunku tikėtis, kad jie būtų sėkmingai atskridę iš Ukrainos.

(61)
(0)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: