„P#@$c, kas čia b$@# dedasi!“ Soc. tinklus sprogdina okupanto pranešimas iš fronto (Audio)  ()

Jakutai masiškai bėga iš fronto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės kariai ištisais būriais bėga iš fronto po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgių, rizikuodami, kad Rusijos frontas pietuose žlugs. Vienas iš mobilizuotų jakutų karių Rusijos kariuomenėje įrašė žinutę iš fronto, kuri greitai pasiekė jakutų socialinius tinklus per „WhatsApp“, o paskui buvo plačiai išplatinta kituose socialiniuose tinkluose. Garso žinutę paskelbė „Instagram“ paskyroje fondas „Laisvoji Jakutija“.

Mobilizuotas jakutas Saša apgailestauja, kad jo tautiečiai paliko savo pozicijas fronto linijoje ir paliko jo būrį neabejotinai mirčiai.

Okupantas pasakojo, kad dieną prieš tai fronte žuvo jo artimas bendražygis slapyvardžiu Čugunas. „Mūsų pozicija – mėsa! Visi jūs pažįstate Čuguną. Čugunas „200-uoju“ tapo“, - pareiškė jis.

Tačiau dar rimtesnė problema yra paplitęs jakutų karių bėgimas iš priešakinių pozicijų, dėl kurio skundžiasi įrašo autorius. Kartu jis gėdijasi, kad masiškai traukiasi būtent jakutai: „B$@#, labai daug žmonių pabėgo. Labai daug. Aš daugelį iš jų žinau, jie taip pat pabėgo. 394 pulkas, n@$%. 114 pulkas. 143 pulkas. 127 divizija. Visi, n@$%, pabėgo! Mes, 66 pulkas, vieninteliai ten likom... P#@$c, man už jus buvo gėda, vaikinai!“

 

Socialiniuose tinkluose naudotojai pažymi, kad minėti daliniai yra dislokuoti netoli Prijutnės vietovės Zaporožės fronte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: