To dar nebuvo. FSB apsupo Rusijos savanorių batalioną. Skelbiama netikėta operacija Chersone (Foto)  ()

Pranešama, kad FSB priverstinai nuginklavo rusų savanorių batalioną okupuotame Chersono regione, matyt, baiminantis naujo „Wagner“ tipo maišto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

To dar nebuvo. FSB apsupo Rusijos savanorių batalioną. Skelbiama netikėta operacija Chersone.

Remiantis „Telegram“  kanalu „VČK-OGPU“, FSB regioninis biuras Chersone atliko „specialiąją operaciją“ prieš „Sūkurio“ batalioną, priklausantį Donbaso savanorių sąjungai (SDD). Pasak SDD, „Sūkurys“ kovoja nuo 2022 m. vasario mėn.

SDD „Telegram“ kanale rašoma, kad batalionas „dalyvavo mūšiuose prie Charkivo ir Volčansko, Luhansko liaudies respublikoje ir Chersono kryptimi“.

Šaltinis „VČK-OGPU“ pasakoja, kad dėl „naujo maišto baimės“ bataliono stovykla „buvo apsupta ir kiekvienas kovotojas buvo apieškotas, o visos slėptuvės buvo išvalytos. Viskas, kas paimta, nuvežta į vietos policijos komisariatą ir laukiama ekspertizės“.

 

Įdomu tai, kad nepaisant aktyvių priemonių ir viso ginklų arsenalo, tyrėjai neskuba pradėti procedūrų, matyt, laukia leidimo.

Nuginkluotos grupės likimas vis dar neaiškus, bet jau dabar kalbama, kad „Sūkurio“ vadai bando susisiekti su valdžia, kad išspręstų konfliktą. Nėra nieko, su kuo jie galėtų vykti į Maskva, rašo „Twitter“ vartotojas ChrisO_wiki.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(2)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: