„Smogė JAV bomba. Viskas virto dulkėmis.“ Per stebuklą išgyvenęs okupantas skelbia apie košmarą (Video)  ()

Ukrainos kariškiai parodė filmuotą medžiagą apie RF ginkluotųjų pajėgų ryšių centro sunaikinimą prie Bachmuto, kurį spalvingai aprašė Rusijos kariškis Aleksejus Šorohovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos pradžioje pietiniame Bachmuto flange, Kodemos kaime, Donbase, buvo sunaikintas RF ginkluotųjų pajėgų ryšių centras.

Apie jį tapo žinoma Rusijos Federacijos kariškių Aleksejaus Šorochovo dėka, kuriam pasisekė išgyventi toje „mėsmalėje“. 

Ukrainos ginkluotosios pajėgos parodė šios karinės operacijos filmuotą medžiagą, kurią paskelbė Ukrainos žurnalistas Jurijus Butusovas.

Ukrainos karinė žvalgyba gavo informaciją apie priešo objektą. Pirmiausia į vietą nuvyko žvalgybinis dronas, kuris patvirtino informaciją apie ryšių centro vietą. Galiausiai į jį pataikė JDAM-ER valdoma bomba iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bombonešio Su-24.

 

Vienos raketos pakako visiškai sunaikinti Rusijos ryšių centrą. Smūgio metu name buvęs ir stebuklingai išgyvenęs Šorohovas vėliau vaizdingai aprašė, kas nutiko.

 

„Jie pasidarbavo su amerikietiška bomba su nukreipiama galvute... Mūrinis namas virto dulkėmis. Yra daugiau žuvusių, nei išgyvenusių“, – sakė okupantas. Jis pats per tą smūgį buvo sužeistas ir atsidūrė Rostovo prie Dono ligoninėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(0)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: