„Tai sugriaus Zaporižios frontą.“ Latynina skelbia, ką gaus Ukraina  ()

Putino galas artėja, teigia J. Latynina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas šovė sau į koją, paleisdamas raketinį terorą prieš Ukrainos grūdus. Tikėtina, kad tai paspartins jo pralaimėjimą kare ir valdžios praradimą. Tai savo „YouTube“ tinklaraštyje pareiškė žinoma Rusijos istorikė ir žurnalistė Julija Latynina.

Ji įsitikinusi, kad raketų teroras galiausiai prives prie amerikietiškų ilgojo nuotolio ATACMS raketų pristatymo Ukrainai, apie kurias jau sklando atkaklūs gandai. JAV valdžia dar kartą įsitikino, kad Rusijos diktatorius yra nepakaltinamas ir šiame kare nesiruošia taikioms deryboms. Tai reiškia, kad Vašingtonas dar kartą didins statymus. 

Rusijos armijai, kuriai sunkiai sekasi išlaikyti gynybą Ukrainoje, tai labai bloga žinia. Ekspertės nuomone, ypač sunku bus Pietų frontui.

„Rusijos Pietų fronte sukurta gynybos sistema turi vieną trūkumą – viskas veikia tol, kol Ukraina neturi tolimojo nuotolio raketų... Žodžiai, kad Ukrainai netrukus kažkas bus pristatyta, kad bus kažkoks netikėtumas, (...) pasigirdo iškart po smūgių grūdų elevatoriams. O jei šie žodžiai buvo ištarti, užtikrinu jus, tai reiškia, kad tai yra, jei ne Ukrainoje, tai Lenkijoje.... Taip jau būna kare: jei sakoma, kad kažką netrukus turėsi, vadinasi, jau turi... Jau šį sezoną įvyks naujo personažo, vadinamo ATACMS, premjera“, - sakė Latynina.

 

Ji įsitikinusi, kad ATACMS dėka Ukrainos kariuomenei pavyks pralaužti Pietų frontą. Ir ši karinė nesėkmė greičiausiai lems Rusijos diktatoriaus žlugimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(2)
(42)

Komentarai ()