„Ją išvežė nežinoma kryptimi.“ Okupantas skelbia, ką padarė 63 metų ukrainiečių močiutė (Video)  ()

Rusai pripažįsta, kad ukrainiečiai okupuotose teritorijose bet kokiomis priemonėmis kovoja su okupantais, padeda Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms ir laukia išvadavimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai skundžiasi, kad okupacijoje esantys ukrainiečiai parodo jų pozicijas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms: pasirodė vaizdo įrašas Rusijos kariai viename interviu išdidžiai pasakoja, kaip Ukrainos okupacijos metu jie medžioja visus, taip pat senolius ir pensininkus.

Vienas iš įsibrovėlių pasakojo, kaip „sumušė“ 63 metų ukrainietę močiutę, kuri padėjo Ukrainos kariuomenei. Vaizdo įrašo fragmentą savo „Telegram“ kanale paskelbė Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis.

Jame užpuolikas pasakoja, kaip, užėmę vieną iš gyvenviečių Ukrainoje, sučiupo ukrainietę močiutę, kuri informaciją apie Rusijos karinius dalinius perdavė Ukrainos specialiosioms tarnyboms.

Tai pastebėję rusai moterį sulaikė, po to išsivežė nežinoma kryptimi. D. Kazanskis pažymi, kad patys rusai iš tiesų pripažįsta, kad ukrainiečiai okupuotose teritorijose bet kokiomis priemonėmis kovoja su okupantais, padeda Ukrainos kariuomenei.

 

„Tokios istorijos tik patvirtina, kad okupuotų teritorijų gyventojai nekenčia įsibrovėlių ir laukia Ukrainos kariuomenės. Rusus išduoda visi, taip pat ir paaugliai, ir senutės“, – vaizdo įrašą komentuoja jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(4)
(100)

Komentarai ()

Susijusios žymos: