[ŽT] Gresia įkalinimas iki gyvos galvos. Žiauru, ką daro namo sugrįžę „vagneriečiai“  ()

Iš kalėjimų susirenki bausmės dar neatlikusius nuteistuosius, juos apginkluoji, parodai karo žiaurumus, o tada grąžini juos visuomenei - kas blogo gali nutikti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viename kaime Karelijoje rugpjūčio 6 dieną rasti šeši kūnai su durtinėmis žaizdomis, tarp kurių - tėvas su sūnumi, du neįgalūs vyrai ir jų sesuo, vienas pensininkas. Policija greitai sulaikė du girtus įtariamuosius - abu buvę kaliniai, vienas iš jų - „Wagner“ samdinys, kariavęs Ukrainoje.

38 metų amžiaus Igoris Sofonovas buvo nuteistas už žmogžudystę, vagystę, apiplėšimą ir narkotikų laikymą. Kalėjime jis buvo neilgai, nes pernai buvo išlaisvintas, kad įsilietų į „Wagner“. Ukrainoje jis dalyvavo mūšiuose, buvo sužeistas ir galiausiai buvo paleistas. Nors „Wagner“ nėra valstybinė struktūra, o jos vadovas Jevgenijus Prigožinas neužima jokių valstybinių pajėgų, Rusijoje viskas įmanoma - „Wagner“ atleido Sofonovui už jo ankstesnius nusikaltimus.

 

Igoris Sofonovas labai didžiuojasi savo laiku „Wagner“ ir prisistato kariu (juo jis buvo tik kelis mėnesius). Dabar jam ir jo bendrininkui Maksimui Bočkarevui gresia laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: