„Perimta visų greitkelių kontrolė.“ 46-oji oro pajėgų brigada skelbia netikėtą žinią  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos užsiminė apie didelį žygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė pasiekė svarbių laimėjimų Urožainės srityje, įsitvirtino šiauriniame vietovės pakraštyje.

Ukrainos kariuomenės daliniai vykdo sudėtingą operaciją, kuri netrukus sukurs pagrindą dideliam judėjimui į pietus Staromlynivkos link. Ukrainos ginkluotosios pajėgos veikia sistemingai, ruošiasi išstumti Rusijos armiją iš Urožainės, jau įsitvirtino vietovės šiaurės vakaruose ir šiaurėje. Apie tai savo „Telegram“ kanale praneša 46-oji atskiroji oro pajėgų brigada, pažymėdama, kad iš fronto pasirodė gerų naujienų.

„Draugai, daugiau gerų naujienų jums. Surinkta informacija iš mūsų kolegų karių iš įvairių dalinių. Urožainėje prasideda konsolidacija šiaurės vakaruose ir šiaurėje. Staromajorskas yra mūsų. Rusai jį vėl veikia aviacija ir artilerija keliais smūgiais per dieną“, - pažymima pranešime.

Pagal gaunamą informaciją, Ukrainos ginkluotosios pajėgos perėmė visų greitkelių, esančių mūšio linijoje Novozlatopilis - Liubymivka - Staromlynivka, kontrolę. Ukrainos kariškiai taip pat kontroliuoja okupantų judėjimą maršrutu Novodoneckė - Kermenčikas, nuolat apmėtydami okupantus artilerijos smūgiais.

 

46-oji brigada pabrėžia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos padarė rimtų nuostolių rusams Prijutnės rajone, ir tikisi tolesnių laimėjimų rusams pasitraukus iš Staromajorsko.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(203)
(9)
(194)

Komentarai ()

Susijusios žymos: