Z kanaluose grandiozinė „zrada“. HIMARS nušlavė okupantų rikiuotes. Daugybė aukų (Video)  (3)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasinaudojo rusų klaida.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-03 Z kanaluose grandiozinė „zrada“. HIMARS nušlavė okupantų rikiuotes. Daugybė aukų (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paaiškėjo naujų detalių apie įspūdingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgį Rusijos mokymo stovyklai Džarylgacho saloje Chersono srityje. Preliminariais duomenimis, šis smūgis nusinešė apie 200 rusų okupantų gyvybių.

Apie tai pranešė leidinys „Euromaidan“, remdamasis informuotais šaltiniais.

Didelę karinę bazę Džarylgache Ukrainos kariuomenė aptiko gavusi pranešimą. Ukrainos ginkluotosios pajėgos ten pasiuntė žvalgybinį droną, kuris patvirtino informaciją. Smūgiui buvo panaudota daugkartinė raketų paleidimo sistema HIMARS, kuri dar kartą pademonstravo savo didelį efektyvumą. Rusai patyrė didelių gyvosios jėgos ir įrangos nuostolių.

„Rusijos kariškiai šioje atokioje bazėje, esančioje už daugiau nei 85 kilometrų nuo fronto linijos Chersono srityje, jautėsi gana patogiai ir ramiai. Nepaisant to, kad tranšėjos buvo iškastos netoli pakrantės, niekas nesitikėjo didelio masto puolimo, rusų kariškiai laikė įrangą matomoje vietoje. Tačiau didžiausia klaida buvo įprotis kiekvieną rytą lauke į eilę surinkti karius. Ukrainiečiai pastebėjo šią schemą“, - rašė leidinys.

 

Dėl to buvo užpulti 5 Rusijos armijos daliniai, kurie treniravosi Džarylgache.

„Ukrainiečiai palaukė, kol visi rusų daliniai bus lauke, ir vienu metu juos likvidavo. Rusai neteko iki 200 savo karių“, - pranešė žurnalistai.

Smūgio momentą vaizdo įraše užfiksavo ukrainiečių šnipinėjimo dronas. Ukrainos ginkluotosios pajėgos į rusus paleido 5 raketas HIMARS, kurios tiksliai pataikė į taikinį. Z kanaluose šia proga praūžė grandiozinė „zrada“, Rusijos Federacijos tinklaraštininkai ėmė kaltinti vadovybę, kad ši pakiša karius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(3)
(146)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: