„Trigubas smūgis.“ Kas iš tikro smogė Rusijai. Skelbiama visiškai slapta informacija (Video, foto)  ()

Rusijos Federacijoje ir okupuotose teritorijose buvo įvykdytos trys labai sėkmingos operacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 1 d. Ukrainos karinei žvalgybai (GUR MO) buvo labai vaisinga. Rusijos Federacijoje ir okupuotose teritorijose buvo įvykdytos trys labai sėkmingos operacijos.

Tai rugpjūčio 1-osios vakarą paskelbė žinomas Ukrainos žurnalistas Andrijus Caplijenka.

 

Pirmasis incidentas įvyko Juodojoje jūroje, 340 km nuo Sevastopolio. Du Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno patruliniai laivai buvo užpulti jūrų dronų. Šioje istorijoje figuruoja ir civilinis konteinerinis laivas, kuriame manoma rusai slapta gabeno ginklus. Rusijos Federacijos gynybos ministerija tikina reidą atmušusi, tačiau žiniasklaida jau turi duomenų, kad buvo patirta nuostolių.

Antrasis incidentas – pakartotinis drono smūgis į Maskvos miesto verslo centrą.

Trečiasis incidentas buvo RF ginkluotųjų pajėgų Juodosios jūros laivyno 758-osios logistikos bazės sprogimas netoli Sevastopolio. Nuo galingo sprogimo virpėjo netoliese esančios gyvenvietės.

 

„Ukrainos karinė žvalgyba turėjo labai „derlingą“ dieną. Trigubas smūgis - tai Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato darbas. Tai man patvirtino mano šaltiniai Gynybos ministerijoje. Esu tikras, kad Ukrainoje yra galimybių nuvaryti Rusijos laivyną į Novorosijską ir Tuapsę“, – rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(3)
(132)

Komentarai ()

Susijusios žymos: