[ŽT] Apie ramybę Maskva gali pamiršti. Skelbiama apie naują gigantišką gaisrą (Video)  ()

Naktis prie Maskvos esančio Odincovo gyventojams buvo itin nerami. Ten kilo labai stiprus gaisras. Sakoma, kad jo epicentru tapo sandėlis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Rusijos žiniasklaidos, Odincove naktį sudegė sandėlis. Gaisras išplito į 2000 kvadratinių metrų plotą, vietoje dirbo greitosios pagalbos tarnybos, o priežastys liko nežinomos.

Ukrainos prezidentūros kanceliarijos vadovo patarėjas Michailo Podoliakas mano, kad tai yra realybė, su kuria Rusijos sostinės gyventojai turės susitaikyti. Tiesa, Ukraina skuba pabrėžti, kad neturi nieko bendra su sprogimais Rusijoje. Tiesiog rusai dabar jaučia karo, kurį jie pradėjo prieš Ukrainą, pasekmes.

„Pasakykime iš karto, kad Ukraina kariauja ne Rusijos teritorijoje. Pati Rusija kovoja Rusijos teritorijoje. Ji pati save sunaikins“, - sakė Podoliakas.

Jis pridūrė, kad incidentų, sprogimų skaičius Rusijoje tik augs. Ypač objektuose, kuriuose gaminama amunicija, ginklai ir kiti karo įrankiai.

 

Neatpažinti dronai vis labiau trikdys Rusijos dangų. Jais renkama informacija, kuriamas psichologinis spaudimas Rusijos gyventojams.

Podoliakas primena, kad Ukrainos žvalgyba ir Ukrainos saugumo tarnyba „turi gana veiksmingą tinklą Rusijoje“ ir gali juo naudotis.

(72)
(2)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: