„Twiter“ sprogdina sensacinga kalba. „Taip, aš pykstu. Ir Bidenas, ir Trumpas yra sukčiai...“ (Foto)  ()

„Taip, aš pykstu dėl lėto įrangos keliavimo į Ukrainą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Deividas“ – buvęs oro gynybos karys ir žvalgybos analitikas, šiuo metu gyvenantis Teksase JAV, savo „Twitter“ paskyroje išreiškia savo nuomonę apie ginklų siuntimą Ukrainai:

Taip, aš pykstu dėl lėto įrangos keliavimo į Ukrainą.

Ir mane puola tik  nedidelis skaičius Bideno šalininkų... Kad būtų aišku, aš manau, kad tiek Bidenas, tiek Trumpas yra sukčiai, kurie daugiau niekada neturėtų užimti naujų pareigų. Šioje šalyje yra 350 milijonai žmonių ir mums nereikia valdžioje žmogaus, kuris „per pastaruosius 40 metų neteisingai priėmė ne vieną užsienio politikos sprendimą“. Ne aš tai pasakiau, o Baracko Obamos administracija. Galiu tik pasakyti, kad ir Bidenas, ir Trumpas yra idiotai ir nepadeda Ukrainai greitai laimėti karo su kuo mažiau mirčių (iš abiejų pusių).

Kaip aš viską sutvarkyčiau?

Paprastai.

1. Naudočiau pinigus, kuriuos man davė kongresas: jų grąžinti nėra prasmės (Bidenas grąžino daugiau nei 2 milijardus, kurių nepanaudojo).

2. Nurodyčiau Jungtinių Valstijų gynybos departamentui TIKRĄ siunčiamų daiktų vertę. Jeigu automobilis yra parduodamas kaip laužas JAV, tuomet jis neturėtų būti pažymėtas, kaip automobilis. Parduočiau jį kaip laužą...

3. Pasenusią artileriją, kuria ruošiamės atsikratyti ir dabar siunčiame į Ukrainą turėtume įrašyti kaip GRYNĄSIAS SANTAUPAS, ne auką. (Stingers, M26 raketos, senos PAC 2 raketos ir kt.).

4. Nurodyčiau Jungtinių Valstijų teisingumo departamentui, kad praneštų vietos teisėsaugai, kad ji gali išsiųsti visus konfiskuotus „šautuvus, pistoletus ir amuniciją“ į Ukrainą.

5. Nurodyčiau Jungtinių Valstijų gynybos departamentui ištirti visas karinių priemonių saugyklas visame pasaulyje.  Kiekviena sistema, kuri nenaudojama ir nėra planuojama būti naudojama turi būti pažymėta kaip perteklius ir pasiūlyta Ukrainai.

 

6. Bidenas turi viešai pasakyti žmonėms tiesą – kad iš 44,5 milijardo karinės pagalbos, skirtos Ukrainai, 19 milijardų buvo panaudota JAV. 2 milijardai buvo grąžinti ir niekada nepanaudoti, o iš likusių 23 milijardų didžioji dalis buvo pervertinta. Ir laikas administracijai nustoti meluoti... „12 senų F16 kainuos 1,5 milijardo“,  MELAS. „Ukraina turi viską, ko prašo“, MELAS.

7. Nenaudočiau JAV taikos meto taisyklių. Pašalinčiau nenaudingas agentūras iš kelio ir paspartinančiau daiktų ir įrangos perkėlimą į Ukrainą. JAV gynybos departamentas, valstybės departamentas, JAV aplinkos apsaugos agentūra, Darbų saugos ir sveikatos administracija ir t.t. turi suprasti, jog tikslas yra padėti Ukrainai pasiekti finišą.

Šie 7 nurodyti žingsniai suteiktų Ukrainai reikalingus ginklus, kurie mums nereikalingi, atskleistų Amerikos visuomenei tiesą ir sumažintų nusiteikusių prieš Ukrainą esančių žmonių skaičių, o JAV visa tai nekainuotų NIEKO. NEI dolerio.

 

O jei nenorime, kad Ukraina laimėtų, turbūt, turėtume tai pasakyti tiesiai šviesiai.

Viskas paprasta ir lengva. Tiesiog padarykime tai. Duokime jiems reikalingą įrangą, kad jie laimėtų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(1)
(138)

Komentarai ()

Susijusios žymos: