„Bus staigmena. JAV jau žino, iš kur siunčiami dronai į Maskvą“  ()

Ždanovas žada rusams staigmenų nuo Ukrainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas patikino, kad JAV vadovybė padėtį Rusijoje stebi pasitelkdama palydovus.

Įdomus faktas: Jungtinės Amerikos Valstijos per palydovus ne tik mato, kas ir kur smūgiuoja, bet ir padeda Ukrainai koordinuodamos savo veiksmus, sakė Olegas Ždanovas. Kartu jis pabrėžė, kad tokios informacijos atskleisti nereikia, todėl visi susiję tyli.

Analitinį Olego Ždanovo vaizdo įrašą galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukraina rusams paruošė dar daug staigmenų, remdamasis Budanovo žodžiais, karo ekspertas užsiminė apie akivaizdų karo perkėlimo į Rusijos Federacijos teritoriją faktą. Tada Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas pridūrė, kad Ukraina tikrai nesiruošia įtraukti priešo į savo planus.

Karo ekspertas paaiškino, kaip ir kokiu būdu Ukrainai padeda amerikiečiai: „Žinoma, amerikiečių palydovai mato, iš kur skrenda dronai. Jei šiuos dronus paleidžiame mes, Jungtinės Valstijos apie tai žino. Daugelį savo veiksmų deriname su Jungtinėmis Valstijomis. Jie mums padeda visur, įskaitant kovinių operacijų planavimą, organizavimą ir vykdymą.“

Olegas Ždanovas taip pat paaiškino, kodėl JAV neskelbia iš palydovų gaunamos informacijos: „Čia viskas aišku. Kodėl ji neviešinama? Todėl, kad šios informacijos detalės yra slaptos (tai karinė paslaptis). Viena vertus, o kita vertus, kam nervinti priešą? Priešas turi būti sutriuškintas visur: mūsų teritorijoje, laikinai okupuotoje teritorijoje ir jo paties teritorijoje.“

 

„Priešui nereikia žinoti nereikalingos informacijos. Viskas vis tiek bus. Kaip sakoma, bus staigmena. Kaip sakė mūsų vyriausiasis žvalgybos pareigūnas ir Ukrainos saugumo tarnybos vadovas, bus dar daug staigmenų. Tad tegul jie prie to pripranta“, - su ironija balse kalbėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(169)
(6)
(163)

Komentarai ()

Susijusios žymos: