„Bet kaip?! Kur kariuomenė?!!“ Rusai šokiruoti. Be pasipriešinimo sulaužyta „Surovikino linija“  ()

Z-karo korespondentai nesupranta, kaip Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko prasiveržti pro „Surovikino liniją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės dalinių prasiveržimas į Verbovės kaimą buvo tikras siurprizas Rusijos propagandistams ir Z-karo korespondentams, kurie nesupranta, kaip Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko prasiveržti pro „Surovikino liniją“ ir pasiekti vakarinį gyvenvietės pakraštį. Dieną prieš tai viename didžiausių Rusijos karinių forumų pasirodė pranešimas, kad Ukrainos kariuomenė pralaužė rusų gynybines linijas Orechovo-Verbovės fronte.

Užpuolikai rašo, kad proveržį įvykdė 82-oji Ukrainos ginkluotųjų pajėgų brigada.

Toks įvykių posūkis buvo tikras siurprizas rusams, kurie tiksliai nesuvokia, kaip Ukrainos kariuomenės daliniai, nesulaukę pasipriešinimo, prasiveržė per pirmąją gynybos liniją. Anksčiau žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos puolimo operacijas vykdo nepridengdamos įrangos, o tai gerokai padidino jų mobilumą.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos, prisidengusios artilerija ir kasetiniais šaudmenimis, įveikia rusų minų laukus, patenka į apkasus, kuriuos išvalo.

 

Bet kaip?! Tai yra, jie įveikė pirmąją liniją, be įrangos, be nieko, nenusifotografavo šioje pirmoje linijoje ir tiesiog pateko į Verbovę? Hm, kur kariuomenė? Vaizdo įraše iš Verbovės-Robotynės srities, matoma ši kišenė, vaizdo įraše buvo lygiai 0 apkasų“, – rašo sutrikę rusai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(0)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: