[ŽT] Galinga žinia. Rusija nebegali naudoti žvalgybinių dronų. Ką padarė Ukraina  ()

Rusų kareivis Aleksandras Chodakovskis tikina, kad po Urožainės užėmimo Ukrainos ginkluotosios pajėgos nusitaikė į Novodonecko išvadavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 1-osios rytą nepripažintos „Donecko Liaudies Respublikos“ „lauko vadas“, kolaborantas Aleksandras Chodakovskis, „Telegram“ paskelbė rusams nerimą keliantį pranešimą. Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos Kramatorsko rajone vykdo aktyvų artilerijos pasirengimą Novodonecko  kaimo išlaisvinimui.

Chodakovskis tikina, kad Ukrainos kariai turi pranašumą ir Zaporižios srityje. Be to, Z-karininkas skundėsi, kad ukrainiečiai turi labai aktyvią elektroninę dronų slopinimo sistemą - rusai fronto linijoje praktiškai nebegali naudoti žvalgybinių dronų. Net jei ukrainiečių artilerijos pozicijas rusai ir aptinka, jų negali pasiekti.

Apskritai, Chodakovskis pripažino, kad rusų pajėgų pozicijose Pietų fronte plinta panika.

 

„Įsivaizduokite pėstininkus, kurie yra apšaudomi keletą dienų be mūsų pusės reagavimo. Kokios būsenos jie yra? Tada priešas pradės puolimą...“, - rašė Chodakovskis.

Jis bando paruošti rusus supratimui, kad iš Rusijos kariuomenės Pietų fronte neverta „tikėtis stebuklų“. Panašu, kad Chodakovskis pats supranta, kad artėja teritorijos praradimas.

(208)
(10)
(198)

Komentarai ()

Susijusios žymos: