[ŽT] „Smogs 1500 km.“ Ukraina visiškai slapta kuria monstrinį ginklą  (4)

Daug profesionalų dirbo tam, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėtų galimybę smogti giliai į Rusijos Federacijos teritoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos galimybės smogti kariniams taikiniams Rusijos Federacijoje auga. Ukrainos kariuomenė galės atakuoti taikinius Rusijos teritorijoje 1500 km atstumu.

Atitinkamą pareiškimą interviu „Ukrainskomu radio“ padarė Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

Pareigūnas pabrėžė: smūgiai Rusijos Federacijos teritorijoje vykdomi Ukrainos gamybos ginklais, o Ukrainos kariuomenės potencialas šia kryptimi didėja dėl dviejų jos pačios projektų – raketų programos, kuri buvo pradėta 2020 m., ir dronų naudojimo.

Pasak Nacionalinio saugumo tarybos sekretoriaus, daug profesionalų dirbo tam, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėtų galimybę smogti giliai į Rusijos Federacijos teritoriją. Pareigūnas taip pat pridūrė, kad priešo teritorijoje Ukraina atakuoja išskirtinai karinius objektus.

 

„Mes nepuolame civilių Rusijos Federacijos objektų – mokyklų, vaikų darželių, kaip tai daro teroristinė šalis“, – sakė Danilovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(4)
(104)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: