„Tai melas!“ Rusai įsiutę, ką fronte daro „Bradley“ šarvuočiai  ()

Rusijos kariuomenės bandymai atgauti Robotynės kontrolę buvo nesėkmingi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos yra saugiai įsitvirtinusios Robotynėje, Zaporižios kryptimi. RF ginkluotųjų pajėgų kontratakos šioje srityje greitai įstrigo. Apie tai „šaukia“ Rusijos propagandos Z kanalai, skelbia Dialog.UA.

Antradienį, rugsėjo 5 d., du rusų Z vadai Živovas ir Kotionokas tikino, kad Rusijos 76-oji brigada neva atkovojo Robotynę ir įsitvirtino keliose gatvėse. Tai pasirodė esąs melas.

Tas pats Kotionokas, pamiršęs, ką rašė prieš porą valandų, ėmė skųstis kolegomis, kad šie paskelbė apie netikrą Robotynės užėmimą.

Nemažai išteklių suskubo linksmai pranešti, kad Robotynė buvo atkovotas iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Tai netiesa. Robotynė vis dar yra pilkojoje zonoje“, – rašė Kremliaus propagandistas.

Jis taip pat skundėsi, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų 76-ajai brigadai šiame fronto sektoriuje sekasi labai sunkiai: kontratakos rusams visada virsta artilerijos smūgiais, todėl jie turi atsitraukti.

 

„Artilerijos paramos, deja, neužtenka, kaip ir priešpriešinės baterijos kovos. Pėstininkų kovos mašinos „Bradley“ kaip taksi juda Robotynėje. Aiškiai matosi jų judėjimo taškai. Problema yra ta, kad mes bejėgiai prieš jas. Batalionai prašo ugnies“, – pranešė Kotionokas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(0)
(105)

Komentarai ()

Susijusios žymos: