Rusija gyvena laukimu. „Dauguma nekantriai, mažuma su baime.“ Artėja grandiozinis įvykis  ()

Rusija laukia pagrindinės žinios.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-19 Rusija gyvena laukimu. „Dauguma nekantriai, mažuma su baime.“ Artėja grandiozinis įvykis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos analitikas Anatolijus Nesmijanas savo „Telegram“ kanale skelbia, ko laukia Rusija.

„Pastarosiomis dienomis suaktyvėjęs susidomėjimas Kadyrovo sveikata, be abejo, yra pavėluotas susidomėjimas vyresnio amžiaus paciento sveikata. Taip sakant, treniruotės prieš būsimą netektį.

Greičiausiai visa šalis laukia pagrindinės liūdnos žinios dėl paprastos ir suprantamos priežasties. Buvo pateiktas pasirinkimas: „siaubas be pabaigos“ arba „baisi pabaiga“. Anksčiau ar vėliau visada pasirenkamas vienas variantas - geriau jau „baisi pabaiga“.

Šalyje sukurta tokia valdžios sistema, kad neskausmingas valdžios perdavimas yra neįmanomas. Todėl visi, kas turi ką prarasti, neišvengiamai ruošiasi šiam įvykiui, o Kadyrovą ištikusios bėdos yra savotiškas sistemos streso testas vietiniu mastu. Tai iš tikrųjų paaiškina susidomėjimą šiuo įvykiu.

 

Priežastis ta, kad Čečėnija atkartoja visos Rusijos situaciją, tik miniatiūrinėje formoje. Skirtingai nuo kitų regionų, kur gubernatorius yra grynai techninė figūra, praktiškai statistas.

Todėl įvykiai, kurie gali nutikti Čečėnijos vadovui, gana adekvačiai projektuojami ir Rusijos istorijoje. Tų įvykių labai laukia. Dauguma nekantriai, mažuma su baime, bet laukia.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(1)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: