Putino padėtis tampa nestabili. Lūžis Rusijos valdžios viršūnėse  (1)

Diktatoriaus Vladimiro Putino politinė padėtis prastėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino padėtis tampa nestabili. Lūžis Rusijos valdžios viršūnėse vis gilėja.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė politologas ir sociologas iš Vokietijos Igoris Eidmanas, pažymėdamas, kad tarp Rusijos elito nėra sutarimo dėl karo Ukrainoje. Juos visus galima suskirstyti į tris stovyklas.

Kaip pažymėjo Eidmanas, didžiausia Rusijos elito grupė yra veikėjai, norintys grąžinti padėtį iki 2022 m. vasario 24 d. Tada jie galėtų gyventi savo malonumui, keliauti po pasaulį ir nieko neprarasti. Nepaisant to, jie nesiryžta daryti nieko, kad sustabdytų karą.

Kita grupė yra mažiausia. Tai apima didžiausius „niekšus“, kurie visiškai išprotėjo. Jie palaiko branduolinę ataką ir totalinį karą apskritai. Tai yra Dmitrijus Medvedevas, Nikolajus Patruševas ir Viačeslavas Volodinas.

Kai kurie žmonės gali būti priskirti grupei „galbūt“. Jie palaiko karą ir tikisi, kad visos problemos praeis ir karas bus laimėtas. Šiai grupei galime priskirti Putiną.

 

„Jie tikisi, kad viskas kažkaip susitvarkys. Arba Trumpas ateis į valdžią, arba Europa sustings ir pradės prarasti pozicijas. Jie visi mano, bet padėtis blogėja. Dėl šių jėgų poliarizacijos Putinas yra tarp dviejų ugnių. Jo padėtis tampa nestabili ir jis taps vis silpnesne figūra“, – pažymėjo Eidmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(2)
(31)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: