„Iš 10 lieka 2....“ Skelbiama apie „protu nesuvokiamą“ rusų karių rengimo metodą (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas Kirilas Sazonovas šaipėsi iš okupantų praktikuojamo atšiauraus ir netradicinio išgyvenimo mokymo metodo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Savarankiška antroji pasaulio armija“, kaip vadina Kirilas Sazonovas, patirties įgyja iš karto mūšio lauke ir už tokią didelę kainą, kad niekas kitas, išskyrus Rusijos Federacija, negali sau to leisti.

Rusijos karių kokybės gerinimo formulė, anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanorio, labai paprasta: jie išmeta daug jų į frontą, dauguma žūva, o tie, kurie išgyvena, tampa įgudusiais kariais.

Kirilo Sazonovo interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Politologas paaiškino, kaip ir kodėl pagerėjo rusų okupantų kokybė Ukrainos frontuose: „Kiekvieną dieną Rusijos kariuomenė atrodo vis prasčiau. Žinoma, reikia būti sąžiningiems, jie mokosi kovoti, bet su kokia drąsa jie įžengė prasidėjus didelio masto invazijai į Ukrainą (vaikščiojo kolonomis, niekieno nebijojo), dabar to nebėra. Jie išmoko kovoti mažomis grupėmis.“

Po to Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris detaliai pasakojo, kaip Rusijos kariškiai „užgrūdinami“ įgyjant patirties tikruose mūšiuose: „Jie neskaičiuoja personalo, o paima ir pasiunčia neapmokytus kovotojus.  Ir po trijų dienų iš dešimties lieka du (aštuoni yra minuse), o tai net ne po savaitės, bet šie du jau išmoko išgyventi. Tada dar pora dienų - išmoksta žudyti, o šie du jau yra toks daugiau ar mažiau priešas, kuris kelia mums klausimus ir problemas.“

 

„Su labai dideliais nuostoliais jie gauna nedidelę grupę tikrų kovotojų, bet jie turi daug žmonių.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(4)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: