Prasideda katastrofa. Putino tezėmis nebetiki net „vata“. Kas nutiko  ()

Net užkietėjusi „vata“ nebetiki Putino teze „mes dar net nepradėjome“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SerpomPo“, kaip rašo savo prisistatyme, rašantis vagišiams valdininkams, nekompetentingiems politikams, gobšiems oligarchams ir kvailiems paprastiems žmonėms, savo „Telegram“ kanale skelbia, kad Putino tezėmis jau niekas nebetiki.

Prigožinas buvo pašalintas, Strelkovas suimtas, o griežti karo garbintojai ir toliau kritikuoja Putiną. Duginas piktinasi, kad „neuždirbame pinigų“, kad karas virsta kasdienybe, kurioje „neįmanoma laimėti pagal apibrėžimą“.

Problema, jo nuomone, ta, kad vidaus politikoje „mes sustingę ir visiškai nenorime nieko keisti... galioja geležinė taisyklė: paliekame viską, kaip yra...“. Tačiau užšaldydami Rusiją užšaldome ir karą. Atrodo tiesiog taip... Šiandien klausimas ne toks: karas ar gėdinga taika, o toks: tikras karas su milijonine armija ir visišku pasiryžimu nugalėti priešą ir užimti Kyjivą, ar karas kaip dabar, puse jėgos, neatsitraukiant, bet ir nepuolant, o svarbiausia nieko nekeičiant šalyje ir sistemoje iš esmės“.

 

Akivaizdu, net užkietėjusi „vata“ nebetiki Putino teze „mes dar net nepradėjome“. O vangaus karo perspektyvos dar kelerius metus tinka tik tiems Kremliaus gyventojams, kurie gyvena šiltai ir pertekliuje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(1)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: