„Parodykite gyvą ar mirusį!“ Rusai sunerimo dėl Juodosios jūros laivyno admirolo  ()

Daug kur internete jau pažymėta, kad Rusijos Juodosios jūros laivyno vado pozicija yra laisva.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-26 „Parodykite gyvą ar mirusį!“ Rusai sunerimo dėl Juodosios jūros laivyno admirolo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina teigia, kad Juodosios jūros laivyno vadas admirolas Viktoras Sokolovas buvo nukautas per rugsėjo 22-osios ataką Sevastopolyje. Rusų propagandistai iš pradžių tai neigė, bet dabar rusai socialiniuose tinkluose klausia, kodėl nėra jokio patvirtinimo. Jokio - nei kad admirolas Sokolovas gyvas, nei kad žuvęs.

Propagandistas Sergejus Markovas savo „Telegram“ pažymėjo, kad negali patikėti Ukrainos žiniasklaidos pranešimais apie admirolo mirtį.

„Mūsų informacinė sistema vis dar tyli ir stumia milijonus mūsų žmonių į Rusijai priešiškų informacinių tinklų glėbį. Norėčiau greičiau gauti informaciją iš mūsų informacinės sistemos. Kad visi įvertintume, kad ji yra teisingesnė. Visi laukia paprastos ir aiškios informacijos apie Rusijos Juodosios jūros laivyno vadą“, – rašė rusų propagandistas.

 

Šis pranešimas sulaukė daug reakcijų ir komentarų, bet nemažai jų iš anksto išreiškė nepasitikėjimą informacija, kurią paskelbs Rusijos gynybos ministerija.

Įdomu, kad ši neaiški situacija užkūrė karą ir „Vikipedijoje“. Juodosios jūros laivynui skirtas puslapis vis pataisomas, pažymint, kad vado kėdė tuščia. Paties Sokolovo puslapis taip pat buvo taisytas ne kartą.

(26)
(1)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: