[ŽT] „Prasideda!“ Smogė apokaliptinė ugnis. Veržiasi „Bradley“, „Stryker“, „Marder“ ir „Challenger“  ()

Rusų kanalai praneša apie suintensyvėjusią Ukrainos gynėjų artilerijos ugnį netoli Novoprokopivkos ir Verbovės. Atrodo, kad ukrainiečiai planuoja didelį prasiveržimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-27 [ŽT] „Prasideda!“ Smogė apokaliptinė ugnis. Veržiasi „Bradley“, „Stryker“, „Marder“ ir „Challenger“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų šaltiniai jau porą dienų kalba apie milžinišką artilerijos audrą, kuri siaubia jų pozicijas Zaporižios srityje netoli Tokmako. Prie Novoprokopivkos, esančios į šaurę nuo Tokmako, dangus maišosi su žeme ir rusai panikuodami skundžiasi pragaru, kurį kuria Ukrainos gynėjai.

Ukrainos pajėgoms artimi šaltiniai tai patvirtina. Vietovėje, panašu, yra tokios Ukrainos gynėjų mašinos kaip „Bradley“, „Stryker“, „Marder“ ir „Challenger 2“ tankai.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo apokaliptinį (kaip tai vadina Rusijos šaltiniai) artilerijos naudojimą“, teigia „Twtter“ puslapis „Radu Hossu“, kuris, regis, turi patikimų šaltinių Ukrainos gynėjų pusėje. „Tai, kas šįvakar prasidėjo, bus kruvina“, rašo „Radu Hossu“.

 

Ukrainos pajėgos kurį laiką stipriais smūgiais silpnino rusų pozicijas prie kontakto linijos Zaporižios srityje. Atrodo, kad buvo ruožiama vieta mūšio lauko išplėtimui, o gal ir postūmiui prie Tokmako, kuris yra svarbus rusų logistikos mazgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(146)
(2)
(144)

Komentarai ()

Susijusios žymos: