„Įvyko labai skubiai. Ant jo rankos kažkas keisto.“ Kas nutiko per Kadyrovo susitikimą su Putinu (Foto, Video)  ()

Kremlius parodė Kadyrovo susitikimą su Putinu: vaizdo įraše užfiksuota keista detalė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaida įsitikinusi, kad Kremlius skubiai surengė Putino ir Kadyrovo susitikimą, bandydamas įrodyti, kad Čečėnijos vadovas gyvas ir sveikas.

Sklindant gandams apie sunkią Kadyrovo ligą, Kremlius išplatino Čečėnijos vadovo susitikimo su Putinu kadrus. Filmuotoje medžiagoje Čečėnijos vadovas kalba nesuprantamai.

Kada ir kokiomis aplinkybėmis buvo įrašytas vaizdo įrašas, nežinoma. Vaizdo įrašas trunka beveik 4 minutes ir prasideda ne iš karto nuo protokolinės dalies, kaip įprasta, o nuo pasisveikinimo momento. Kadyrovas paspaudžia Putinui ranką, tada atsisėda ant kėdės ir ją pajudina. Susitikimas prasideda tuo, kad Kadyrovas įteikia Putinui popieriaus lapą ir kalba apie Ukrainoje kariaujančius „kadyrovcus“.

 

Ant Kadyrovo kairės rankos smiliaus vėl pastebėtas keistas prietaisas. Tai, kad susitikimui buvo ruošiamasi paskubomis, liudija Čečėnijos vadovo prisistatymo stoka.

 
 

Pastaruoju metu beveik visi į Kremlių iškviesti pareigūnai atsineša du šio pristatymo egzempliorius: vieną jie perskaito patys, o kitą atiduoda prezidentui. Kadyrovas net neturi rankose kalbos raštelio, kaip buvo per paskutinį susitikimą metų pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(8)
(-4)

Komentarai ()