„Rusija turi labai pasistengti, kad aš norėčiau į ją sugrįžti.“ Žinomas aktorius sukėlė Rusijoje tikrą isteriją (Video)  ()

Žinomas aktorius padarė garsų pareiškimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų aktorius, kino projektų „9-oji kompanija“ ir „Samara“ žvaigždė Artūras Smoljaninovas, viešai išreiškęs savo prieškarinę poziciją, garsiai pareiškė ką jis mano apie grįžimą į Rusijos Federaciją. Menininkas rusus pavadino išprotėjusiais, o Rusijos Federacijos įstatymus – pajuoka.

Tai sukėlė dar vieną isterijos priepuolį tarp piliečių, mėgstančių gyvenimą diktatoriškos valdžios sąlygomis. Komentarai pasirodė po įrašu viename iš propagandos viešųjų puslapių, rašo „Obozrevatel“.

Smoljaninovas pasidalijo, kad jį labai įžeidė rusai, atėmę iš jo darbą ir šeimą, todėl nenori grįžti namo.

Rusija turi labai pasistengti, kad aš norėčiau į ją sugrįžti. Dabartinis jos įsikūnijimas išdavė mus visus. Ji padarė viską, kad mes pasitrauktume ir sakytume: „Atsipeikėk, moterie. Tu esi pamišusi. Tu esi neverta savo vaikų“. Nes šalis yra žmonės, o ne atvirkščiai. Kai šalis pati save išprievartavo, įstatymus pavertė pasityčiojimu, piliečius pavertė ištekliais, atėmė iš manęs darbą, šeimą, reikės labai pasistengti, kad norėtųsi su ja kalbėtis“, – kalbėjo aktorius.

 

Propagandistai akimirksniu puolė skelbti apie „išdavystę“ ir vadino žvaigždę „ekstremistu“ ir „užsienio agentu“. Teroristinės šalies „patriotai“ mielai įsijungė į isteriją ir maloniai palinkėjo savo bendrapiliečiui „mirti“.

Anksčiau Arturas Smoljaninovas sakė, kad jei jis dabar kariautų Ukrainoje, tai tik prieš Rusiją. Anot garsenybės, okupantams jis nejaučia jokių jausmų, išskyrus neapykantą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(179)
(5)
(174)

Komentarai ()

Susijusios žymos: