Sutriuškintos oro desantininkų divizijos. Įvyko prasiveržimas. Z-kanalai pakraupę, ką įsakė generolai  ()

Ukrainos kariai turi sėkmę Zaporižios kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 3-iosios vakarą Rusijos Z-kanalai pranešė apie Ukrainos karių sėkmę Zaporižios kryptimi, t.y. prasiveržimą į Novoprokopivkos kaimą. Visų pirma, apie tai rašo išteklius „VDV za Teplinskogo“, kuris priklauso  Rusijos karininkui, praneša Dialog.UA.

Jis tikina, kad Rusijos vadovybė priėmė labai blogą sprendimą ir paleido į mūšį smarkiai nukentėjusias ir kraujuojančias Rusijos ginkluotųjų pajėgų 7-ąją ir 76-ąją divizijas į kontratakas. Pranešama, kad Ukrainos kariškiai pasinaudojo proga ir įžengė į kaimą.

„Kol mūsiškiai su nukraujavusiomis 7-osios ir 76-osios pėstininkų divizijų pajėgomis bandė smogti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Robotynės grupės flangams, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų avangardiniai daliniai jau įžengė į Novoprokopivkos gyvenvietę“, – rašė Z-kanalas.

Jis pavadino Rusijos generolų įsakymą šturmuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, o ne būti gynyboje, kaip „super kvailystę“. Tai labai brangiai kainuos okupacinei Rusijos Federacijos armijai.

„Jie paaukojo krūvą vaikinų dėl kvailumo“, – rašė šaltinis.

 

Atkreipkime dėmesį, kad, remiantis nepriklausomu šaltiniu „Deep State“, Novoprokopivka dabar yra pilkojoje zonoje, o jos teritorijoje vyksta kovos. Tai yra, okupantų informacija apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų patekimą į kaimą gali atitikti tikrovę. Tačiau šiuo metu nėra patvirtinimo. Dar anksti kalbėti apie gyvenvietės išvalymą nuo Rusijos kariuomenės ir jos išlaisvinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: