„To bijodavo net viduramžiais... Tai vienas iš Rusijos kariuomenės bruožų“  (4)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys įvardijo Rusijos kariuomenės bruožą, kuris net viduramžiais buvo laikomas blogu tonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viduramžių Europoje niekas nekariavo žiemą, nes tai buvo laikoma blogu tonu. Rusija, priešingai, visada „garsėjo“ tokiu įpročiu.

Oro veiksnys, deja, vaidina didelį vaidmenį Ukrainos puolime. Kol keliai dar neišplauti, galima judėti, tačiau vos tik prasidės lietūs, kovos sulėtės. Žiemą Ukrainos ginkluotosios pajėgos bet kokiu atveju turės dirbti, nepaisant nepalankių sąlygų, nes rusai turi įprotį kariauti žiemą, tai jų karinė tradicija, kuri viduramžių Europoje apskritai buvo laikoma blogu tonu.

Nikolajus Volochovas („Abdula“), 3-iosios puolamosios brigados „Terra“ padalinio kovotojas, sakė „YouTube“ kanalui „Fabrika novostej“.

„Akivaizdu, kad žiemą mūsų puolimas sulėtės, tačiau nereikėtų tikėtis, kad kovos nutrūks“, - pabrėžė kariškis. Žinoma, jos nebus tokios intensyvios, nes savo vaidmenį suvaidins oro sąlygos, išplauti keliai ir negalėjimas naudotis technika tam tikrose vietovėse, o pėstininkams bus atitinkamai sunkiau, tačiau kovos tęsis.

 

„Dar kartą pasikartosiu, jei imsime istoriją, rusai kovoja žiemą, ir tai yra vienas iš jų kariuomenės bruožų – gebėjimas kovoti žiemą, atitinkamai ir mes kovosime“, - reziumavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(10)
(53)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: