[ŽT] Netikėta žinia. Rusai baudžia Simonian  ()

Peticiją jau pasirašė daugiau nei 26 tūkst. žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikos Change.org tinklalapyje pasirodė Rusijos Krasnojarsko gyventojo Iljos Bobriko peticija, kurioje autorius reikalauja nubausti propagandinio RT kanalo vyriausiąją redaktorę Margaritą Simonian. Propagandistė teigė, kad „nieko baisaus“ nebūtų, jei virš Sibiro įvyktų branduolinis sprogimas.

Bobrikas apkaltino RT propagandistę ekstremizmu. „Sibiras ne dykuma, kur galima susprogdinti atominę bombą! Čia gyvena įvairių tautybių žmonės, čia yra unikali gamta, šimtai kultūros paminklų <...> Šie Margaritos Simonian žodžiai iš esmės leidžia viso to sunaikinimą branduoliniu sprogimu, pateisina mirtį ir kančias Sibiro teritorijoje“, – rašoma peticijoje.

Šiandien peticiją jau pasirašė daugiau nei 26 tūkst. žmonių. Peticijoje, kurioje nėra kreipimosi į jokius Rusijos Federacijos pareigūnus, institucijas ar teisėsaugos institucijas, raginama: „Negalima leisti, kad tokie pareiškimai liktų nenubausti“.

 

„Pasirašykite peticiją ir parodykite, kad sibiriečiai netoleruos tokio elgesio su savimi ir savo tėvyne“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(5)
(132)

Komentarai ()

Susijusios žymos: